May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Kadriye DOĞRUL ve 4. sınıf öğrencileri ile yürütülen SINIFIM DOĞAL BAHÇEM isimli eTwining projesi kapsamında 5 Aralık Dünya Toprak Günü ile ilgili öğrencilerimiz Akrostiş şiir yazdılar.Şiirlerini seslendirdiler ve iş birlikçi ürün haline getirdiler.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz

Nis

TBMM'nin açılışının 102. yıl dönümü okulumuzda coşku ile kutlandı. Saygı duruşu ve İştiklal Marşı ile başlayan tören Okul Müdürü Ümit Özgüler'in açılış konuşması ile devam etti. Öğrencilerimizin birbirinden güzel etkinlikleri ise görülmeye değerdi.

yoğun katılımla gerçekleşen bayram kutlamamıza 75.Yıl Mahallesi Muhtarı Figen Ermantaş, Esenevler Mahallesi Muhtarı Ahmet Bozkurt, Yiğitler Mahallesi Muhtarı Ferhat Sarman, Balaban Mahhalesi muhtarı Şerif Sevcan, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Mehmet Akif Bingöl ve çok sayıda velimiz katıldı. Okulumuza yaptıkları katkı nedeniyle Okul Müdürümüz tarafından mahalle muhtarlarına ve İZMAKPAR Ltd.Şirketine birer teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca dönem içerisinde Yıldırım ilçesinde dereceye giren Zeka Oyunları Okul Takımı ve Okul futbol Takımı öğrencilerine kupa ve madalyaları verildi.

Törenimize iştirak eden kıymetli misafirlerimize, velilerimize ve etkinliklerin hazırlanmasında emek veren kıymetli öğretmenlerimize, hocalarımıza, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Ramazan ayı münasebetiyle 54 öğrenci velimize Ramazan kolisi dağıtımı yapılmıştır.

Bu konu için okulumuzla işbirliği yapan Yıldırım Et Kombinesine çok teşekkür ederiz. Huzurlu Ramazanlar.

Nis

5 kategoride yapılan turnuva sonuçları aşağıdaki gibi olmuştur.

Küre oyununda  3/A Sınıfı öğrencimiz Ömer Asaf Cakmak Yıldırım 1.'si.

Mangala oyununda 3/A Sınıfı öğrencimiz Ömer Kaplan Yıldırım  2.'si olmuştur.

Ayrıca;

Q-Bitz oyununda 4/A Emir Cumali Temurtaş

Equilibro oyununda 4/C Faruk Kaan Cabar

Pentago oyununda 4/C Rafet Berke Afşar oyunlarında öğrencilerimiz başarı ile okulumuzu temsil etmişlerdir.

Zeka Oyunlar Turnuvasında öğrencilerimizi hazırlayan Hatice Arslan ve Ayşe Ülker öğretmenlerimize, turnuvaya katılarak üstün performans sergileyen sevgili öğrencilerimize ve  velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından imzalanan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri içeren protokol kapsamında 'Haydi 4. Sınıflar Sahaya' sloganı ile İlimize bağlı Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer İlçelerinde Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri 4. Sınıflar Futbol İlçe Birinciliği etkinlikleri çerçevesinde düzenlen futbol karşılaşmasında okul futbol takımımız 3 maçını da alarak çeyrek finale çıktı. Çalıştırıcımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarıların devam etmesini dileriz.

Mrt

Eğitimci, Yazar ve Senarist Erdal Kara okulumuz öğrencileri ile imza gününde buluştur. Kitap okumanın önemi ve  sevgisi hakkında konuşma yapan Erdal Kara sunum sonunda kitaplarını imzaladı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

19.Bursa TÜYAP Kitap Fuarında Mustafa Necati İlkokulu olarak bizde yerimizi aldık.

Açılan stantta okulumuzda aktif yürüttüğümüz eTwinning projelerinin tanıtımı yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikleri kapsamında hazırlanan "İstiklal Marşı Nedir"  performansını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Mrt

Okulumuz 4A ve 4C Sınıfı öğrencileri Bursa Afet Eğitim Merkezine eğitim gezisi düzenledi. Afet anında yapılması gerekenler hakkında birebir eğitim alan öğrencilerimizin oldukça ilgili oldukları görüldü.

Mrt

Okulumuz Gezi Kulübü tarafından Uludağ'a 3.sınıflarımızın tümünün ve 2/A Sınıfı öğrencilerinin katıldığı bir gezi düzenlendi. Yaşadığı coğrafyayı tanımak amaçlı gezi de doyumsuz anlar yaşandı.

Şbt

Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencisi Ömer Kaplan, Okullar Arası Mangala İl Finalinde Bursa üçüncüsü oldu. 24 Şubat tarihinde Merinos Atatürk kültür Merkezinde yapılan Okullar Arası Mangala Turnuvası İl Finalinde 3.Sınıflarda Yıldırım İlçe 1.'si olarak yarışan Ömer Kaplan Turnuva 3.'üncü olarak büyük başarı gösterdi. Aynı Turnuvada 2.Sınıflarda Yıldırım İlçe 1.'si olarak yarışan ve İl finalinde yarı finalde elenen 2/A Sınıfı öğrencimiz Defne Hira Arslan da müthiş bir mücadele göstererek göğsümüzü kabarttı.

Sevgili öğrencilerimiz Ömer Kaplan ve Defne Hira Arslan'ı candan kutlar, gözlerinden öperiz. Öğrencilerimiz üzerinde büyük emekleri olan Hatice Arslan ve Ayşe Ülker öğretmenlerimizi de teşekkür eder, tebriklerimizi sunarız.

Okulumuzun 2021-2022 Yılını kapsayan Brifing Dosyası güncellenmiştir.

Bizde;

Tenefüslerde ya müzik çalar.

Ya da,

Bahçede tatlı bir rekabetle çeşit çeşit oyunlar oynarız.‍♂️‍♂️

Çünkü biz Mustafa Necati'yiz.

2021 Yılında Ulusal Kalite Etiketi almış yenilikçi okuluz.

Çünkü SEN Değerlisin.

Ara

29 Aralık 2021 Çarşamba günü Merinos AKKM'de yapılan Bursa Büyükşehir Belediye İlkokullar Arası Mangala Turnuvası Yıldırım İlçe Finalinde Okulumuz öğrencileri;

Defne Hira Arslan 2.Sınıflar Yıldırım İlçe 1.si ,

Ömer Kaplan 3.Sınıflar Yıldırım İlçe 1.si,

Mustafa  Eren Tura 4.Sınıflar Yıldırım İlçe 5.si olmuştur.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerini tebrik ederiz.

Birinci olan öğrencilerimiz şubat ayında yapılacak olan Bursa İl Finalinde Yıldırım İlçemiz adına yarışacaktır.

Başarılar diliyoruz.