BURSA / YILDIRIM - Mustafa Necati İlkokulu

Ağu

Okulumuzda yürütürülen eTwinning Projeleri Ulusal Kaliteli Etiketi alarak taçlandı. 8 öğretmenimizin yürütmüş olduğu 13 ayrı eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Okul Müdürümüz Ümit Özgüler, Rehber Öğretmenimiz Hatice Arslan, İngilzice Öğretmenimiz Kadriye Doğrul, Sınıf Öğretmenlerimiz Serap Yılmaz, Erkan Şeşen, Ayşe Ülker, Fatma Özdemir, Raşit Yalçınkaya öğretmenlerimizin yürütmüş oldukları eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve katkı veren velilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yapılan 2021 eTwinning çalışmaları "Avrupa Kalite Etiketi" ve "Ulusal Kalite Etiketi" ile ödüllendirildi.

Bursa AKKM'de yapılan törende, Bursa'da 2021 yılı içerisinde eTwinning projeleri yapan öğretmen ve okul yöneticilerine belgeleri verildi.

Okulumuzun "Avrupa Kalite Etiketi" ve "Ulusal Kalite Etiketi" alması yolunda yoğun mücadele eden, emek veren sınıf öğretmenimiz Serap Yılmaz ve Rehber Öğretmenimiz Hatice Arslan'a, proje etkinliklerini başarı ile yerine getiren sevgili öğrencilerimize ve bütün çalışmalara bıkmadan destek veren velilerimize  teşekkür ederiz.

Ayrıca, eTwinning faaliyetlerinde Bursa'nın Türkiye'de öncü olmasını sağlayıcı çalışmalara imza atan Bursa İl eTwinning Koordinatörü Feride Başak Başar'a ve Yıldırım eTwinning Koordinatörü Uğurcan Ölmez'e teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Ock

1-E Sınıfı okuma yazma yolculuğunda "J" sesini Japon misafirimiz Kanae ile etkinlik yaparak öğrendi. Kanae'ye çocuklarımızda güzel bir anı bıraktığı için teşekkür ederiz.

Ara

27 Aralık Salı günü yapılan Bursa Büyüksehir Belediyesi Yıldırım İlçe Mangala Turnuvasında öğrencimiz Ömer Kaplan 4.Sınıflarda Yıldırım İlçe 1.si, Defne Hira Arslan 3.Sınıflar arasında Yıldırım İlçe 3.sü olmayı başararak Yıldırım ilçemizi temsilen Bursa İl Mangala Turnuvasında hem İlçemizi hem de Okulumuzu temsil edecekler.

Elif Nur Dayı 2.sınıfla 9.sü olarak yarı finale kadar çok guzel mücadele vererek yarıştı. Tüm öğrencilerimizi, ögretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz. Zeka oyunlarında yine zirvede olmayı başaran okul olma yolunda devam ediyoruz .

Kas

Vefatının 84.yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, özlem ve rahmetle andık. Ruhu şad olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin 99.Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören Okul Müdürü Ümit Özgüler'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Öğrencilerimizin birbirinden güzel etkinliklerinin sunulduğu törene velilerimiz de yoğun katılımla ilgi gösterdi.

Cumhuriyetimizin 99.Yaşı kutlu olsun.

Ekm

22 Ekim günü Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul da yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri belirlendi. Yeni Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşturulmuştur. Tebrik eder, okulumuza hayırlı olmasını dileriz.

Haz

Okulumuzda II.Dönem Sonu Öğretmenler Kurulu toplantısı yapıldıktan sonra öğretmenlerimiz tatile gönderildi. Toplantı başlamadan önce Bakanlığımız tarafından kadrolu öğretmenlere verilen Başarı Belgeleri, Okul Müdürümüz Ümit Özgüler tarafından da okulumuzda görev yapan ücretli öğretmenlere ise plaketleri takdim edildi.

Dönemin değerlendirildiği toplantı sonunda öğretmenlerimizin tatili başladı. İyi tatiller.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sonu itibari ile okulumuzda düzenlenen karne töreni sonucunda öğrenci ve öğretmenlerimizi yaz tatiline gönderdik. Törende, yıl boyunca İl ve İlçe düzeyinde sosyal, sprotif, kültürel yarışmalarda derece alan öğrencilerimize çeşitli ödüller Okul Müdürümüz Ümit Özgüler tarafından verildi.

Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

4-C Sınıfı öğretmenimiz Gülhan Aksu Baraş tarafından hazırlanan 4-C Sınıfı Mezuniyet Gecesi harika etkinliklerle yapıldı. Büyük bir emek verilerek hazırlanan gecede öğrencilerimiz üst düzey performans sergiledi. Öğretmenimizi, öğrencileerimizi, velilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuz 1, 3 ve 4.Sınıfı öğrencilerinin Serpil Arslantürk tarafından hazırlanan Yıl Sonu Gecesi görülmeye değerdi. Birbirinden güzel etkinliklerin sahnelendiği gerceye velilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimiz tebrik ederiz.

Haz

Bursa Mangala Oyunları Turnuvasında Bursa 3. olan okulumuz, kupasını aldı. 3-A Sınıfı öğrencimiz Ömer Kaplan'ın yarıştığı ve turnuva 3'sü olarak tamamladığı yarışma ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Öğrencimizi, öğretmenimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Haz

Okul Akıl ve Zeka Oyunları Takımımız Bursa İl Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Yıldırım İlçesini başarı ile temsil etti. Takımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz bahçesine Yıldırım Belediyesi tarafından geri dönüşüm konteyneri konulmuştur.

Çevrenin korunması ve geri dönüşümde öncü projeler gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun 1A, 1B, 1C, ve 1D Sınıfı öğrencilerine yönelik düzenlenen Okuma Bayramı coşku içinde geçti. Birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı ve öğrencilerimizin üstün performans gösterdiği etkinlikleri velilerimiz heyecanla takip etti.

1A Sınıf Öğretmenimiz Seçil Atik Balcı'ya, 1B Sınıf Öğretmeni İpek Karagöz'e, 1C Sınıf Öğretmeni Mehmet Öztürk'e, 1D sınıf Öğretmeni Gülay Budak'a emekleri için çok teşekkür eder, sevgili öğrencilerimiz kutlarız.