T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Mustafa Necati İlkokulu

Ümit ÖZGÜLER - Okul Müdürü

Karadeniz Teknik Üniversitesi-Eğitim Fakültesi -Sınıf Öğretmenliği mezunu. 1995 yılında Diyarbakır Silvan Gazi İlkokulunda göreve başladı. Ülkemizin değişik illerinde Sınıf Öğretmenliği, Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü yaptı. En son Bursa/Osmangazi Öğretmen Mehmet Ali Deniz İlkokulu müdürü iken 05.07.2019 tarihinden itibaren okulumuz müdürlüğüne atanmıştır.

***

MÜDÜRÜN MESAJI

Mustafa Necati İlkokulu web sitesine hoş geldiniz. Okulumuz, tüm çocukların beceri ve yeteneklerini en iyi şekilde geliştirmeleri için teşvik edilen bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır. Çocukların kendilerini güvende hissetmelerini, kendilerini başarılı öğrenciler olarak görmelerini ve başkalarına karşı şefkatli ve sorumlu tutumlara

sahip olmalarını istiyoruz. Her şeyden önce, öğrencilerimizin gelişebileceği güvenli ve teşvik edici bir ortam sağlamayı hedefliyoruz.

Mustafa Necati ilkokulu ve burada gerçekleşen heyecan verici etkinlikler hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlamak için web sitemizi yararlı bulacağınıza eminiz. Ev ve okul arasında güçlü bir ortaklık geliştirmeye devam etmeyi ve size elimizden gelen en önemli bilgileri sunmayı hedefliyoruz. Okulumuz hakkında daha fazla bilgi öğrenmek istiyorsanız lütfen okulla iletişime geçin.

 

Umarım web sitemizi keşfetmek hoşunuza gidiyordur. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.