Şbt

Okulumuz 3. ve 4.sınıf öğrencilerine yönelik "Yazarlık Atölyesi" başladı. Atölye sonucunda ortaya çıkacak ürün kitaplaştırılarak basımı gerçekleştirilecektir. Çalışmalar Haziran 2024 ayına kadar sürmesi planlanmaktadır.

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULTOPLANTISI DUYURU VEGÜNDEMİ

Okulumuz Aile Birliği’nin 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı 15 Ekim 2023 Pazar günü saat: 11:00’da okulumuzda aşağıdaki gündem ile yapılacaktır.

Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Firdevs AYDIN

Okul Aile Birliği Başkanı

1. Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  1. Divan Heyetinin (Genel Kurul Başkanlık Divanının) oluşturulması,

(Divan Başkanı ve yazmanın açık oyla seçilmesi)

1. Okul Müdürü'nün açılış konuşması,
  1. 2022-2023 dönemi yönetim kurulu faaliyetlerinin görüşülmesi ve ibra edilmesi
  1. 2022-2023 dönemi denetim kurulu faaliyetlerinin görüşülmesi ve ibra edilmesi
  1. Yönetim Kuruluna aday listelerinin Divan Başkanına Sunulması ve listelerin oylanarak 5 asil, 5 yedek üye seçimi,
  1. Denetleme Kuruluna 1 asıl veli, 1 yedek veli üye seçimi,
  1. Tahmini bütçe ve okul-öğrencilerin ihtiyaçlarının görüşülerek bu ihtiyaçların giderilmesine yönelik seçilen yönetim kurulu üyelerinin yetkilendirilmesi.
  1. Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine yönelik önerilerin alınması, değerlendirilmesi.
  1. Kapanış

2023-2024 eğitim-öğretim yılında;

• 2017 doğumlu öğrencilerin kaydı ilkokul 1. sınıfa yapılacaktır.
  • 2017 Ekim, Kasım ve Aralık ayı doğmlu  çocukların 1. sınıf kaydı, veli dilekçesiyle bir yıl ertelenebilir veya bu çocukların kaydı veli başvurusuyla anasınıfına yaptırılabilir.
  • 2018 doğumlu çocukların kaydı  anasınıfına yapılacaktır. Kontenjan boşluğu halinde 2019 doğumlular alınacaktır.

Mrt

Okulumuzun 2021-2022 Yılını kapsayan Brifing Dosyası güncellenmiştir.

Haz

11 Haziran Cuma günü okulumuzda 4.sınıf öğrencilerimize yönelik İngilizce Bilgi Yarışması düzenlenecektir.

Nis

Değerli öğrencilerimiz Ramazan ayı ile ilgili anı ve düşüncelerinizi ifade edeceğiniz bir öykü ile katılabileceğiniz ''Benim Ramazan Öyküm''yarışmasına son katılım 25 Mayıs 2021'dir. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Nis

23 Nisan Online Satranç Turnuvasına 7 yaş üstü satranç oynamayı seven öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen ''Hayalindeki Kütüphane'' konulu resim yarışmasına tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Mrt

Okulumuz, İnternetin güvenli ve sorumlu kullanımını teşvik etmeye kararlıdır ve bu nedenle, bu özel konuyu bir endişe olarak dile getirmenin sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. Çocuklar okulda Instagram'a erişemezken, başka herhangi bir bilgisayardan veya akıllı telefon gibi taşınabilir elektronik cihazlardan Instagram'a erişebilirler.

Çocuğunuzun sosyal ağlarda daha güvenli olabilmesi için aşağıda bağlantısı verilen dökümanı lütfen dikkatlice okuyun ve uygulayın.

Mrt

Okulumuz, İnternetin güvenli ve sorumlu kullanımını teşvik etmeye kararlıdır ve bu nedenle, bu özel konuyu bir endişe olarak dile getirmenin sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. Çocuklar okulda Facebook'a erişemezken, başka herhangi bir bilgisayardan veya akıllı telefon gibi taşınabilir elektronik cihazlardan Facebook'a erişebilirler. Facebook gibi web siteleri harika iletişim ve sosyal bağlantılar sunar, ancak hedef kitleleri düşünülerek oluşturulurlar ve bu özellikle 13 yaşın üzerindedir.