Ekm

28 Ekim Cumartesi günü saat 19:30'da başlayacak olan; Okulumuz - Karagöz Caddesi - 2. Cadde - 6.Asker Sokak - Esenevler Caddesi güzergahında yapılacak Bando Eşliğinde Fener Alayı Yürüyüş coşkumuza tüm velilerimiz ve halkımız davetlidir.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Toplantısı Yapıldı.

Yapılan toplantı sonucunda Firdevs Aydın'ın Divan Başkanlığına sunmuş olduğu liste yeni dönem Yönetim Kurulu olarak oy birliği ile seçildi.

OAB Yeni Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmuştur. Hayırlı uğurlu olsun.

Asıl:

1-Firdevs Aydın

2-Ayşegül Demirayak

3-Seval Dalaz

4-Yeliz Badoğlu

5-Aysel Kahramanoğlu

Yedek:

1-Leyla Akyüz

2-Reyhan Dural

3-Aynur Açıkgöz

4-Ebru Efe

5-Elif Tuna

Okulumuzun öğretmenler odası yenilendi. Hayırlı uğurlu olsun.

Haz

Okulumuzda yürütülen Heal With Tales eTwinning projemizde çocuklarımız kendi masalini yazıp resmettiler .

Tesekkurler çocuklar.

Haz

Okulumuzda yürütülen Heal With Tales eTwinning projemizin sonlarında çocuklar yine bir masal etkinligi ile webinarda bir araya geldiler . Çok güzel bir masal gecesi oldu. Tüm katılan öğrencilerimize teşekkürler.

Haz

Heal With Tales eTwinning Projesi kapsamında ögrencilerimiz Kurt ve Köpek Anadolu masali ile buluştular . Masal etkinligi yaparak dinledikleri masali birde çocuklar canlandirdilar.

Haz

Okulumuzda Hatice Arslan koordinatörlüğünde yürütülen Heal With Tales eTwinning projemiz Bursa il Mem dergisinde yayınlandı

Heal With Tales ( Masallarla Şifa) Projesinde çocuklar masallarla buluşuyor ve masal etkinlikleri yapıyor

May

2023-2024 eTwinning School Label ödülünü alarak eTwinning okulu olma başarımızı devam ettiriyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını düzenlenen etkinlkiklerle coşku ile kutladık.

Mrt

Öğrencilerimizin Bursa'yı tanımaları için İl'imizin tarihi, kültürel ve sosyal mekanlarına geziler düzenlenmektedir. 21 Mart 2023 günü 4-D Sınıfı öğrencilerinin gezisinde öğrencilerimiz oldukça keyif aldıkları gözlendi.

Mrt

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Okulumuzda 20.03.2023 Pazartesi  günü 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıldönümü kutlama programı düzenlendi. Bir milletin şahlanış destanı, çetin şartlar altında büyük işler başaran ecdadımızın diriliş öyküsü olan Çanakkale Zaferi; Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin de atılmasına katkı sağlayan bir destandır. Zaferimiz kutlu olsun!

Ock

2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak karne sevinci yaşayan öğrencilerimizi kutluyor; sevgili  öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize mutlu ve huzurlu tatiller diliyoruz...

Ock

Okulumuzda yapılan eTwinning çalışmaları kapsamında okulumuza eSafety Bronz etiketi verildi.

Ock

Okul müdürüm Ümit Özgüler tarafından öğretmenlerimizi bilgilendirmek amacı ile eTwinning ve eSafety (eGüvenlik) çalışmaları kapsamında öğretmenlerle toplantı yapıldı.